Prima 13 - Obrada kolutova


Dvosmjerni savijač armature pogonjen je sa dva električna servomotora. Prima 13 linija za obradu armature se odlikuje brzinom, minimalnom bukom, smanjenom potrošnjom energije, pouzdanošću, a održavanje je vrlo jednostavno i jeftino. Prima 13 također moze obrađivati armaturu vrlo malog dijametra (od Ø 4.2 do Ø 13 mm), pa tako donosi prednost tamo gdje se zahtijeva velika preciznost obrađivanja, a postoji ograničen prostor za izvedbu tih radnji.

  • Maksikmalna brzina povlačenja je 130m/min.
  • Ravnalice sa zasebnim pozicijama i prilagodljivim pregledom
  • Rezanje pomoću motora bez četkica
  • Web teleasistent
Radni kapacitet 1 šipka 4.2 ÷ 13 mm
2 šipke 4.2 ÷ 10 mm
Centralna osovina 20 ÷ 50 mm
Maksimalni kut savijanja 180°
Maksimalna brzina savijanja 1650°/sec
Maksimalna brzina povlačenja 130m/min
Snaga stroja 2 kW
Radni pritisak 7 bar

Postolje za pay-off modul 3.5T

Pay-off sa pojačanim okvirom i mehaničkim komponentama. Opremljen je sa podesivom pneumatskom kočnicom s kojom se kontrolira preko kontrolne ploče glavnog stroja. Sadrzi fiksni drzač sa tvrdim čeličnim valjcima. Kapacitet je do 3500 kg.

Postolje za pay-off modul 2.5T

Pay-off sa pojačanim okvirom i mehaničkim komponentama. Opremljen je sa podesivom pneumatskom kočnicom s kojom se kontrolira preko kontrolne ploče glavnog stroja. Sadrzi fiksni drzač sa tvrdim čeličnim valjcima. Kapacitet je do 2500 kg.

Postolje za pay-off modul DC

Može spremati dva navoja.

Držač navoja Lam/3

Zamjenjivi držač navoja sa brzim prilagodavanjem dijametra navoja od 570 mm do 920 mm unutrasnjeg dijametra. Sadrži uređaj za sprečavanje zapetljavanja zice. Prikladan za spremanje izvučene i namotane zice.

Držač navoja TR

Zamjenjivi držač navoja. Sadrži brzi sistem za prilagođavanje dijametru od 400 mm do 900 mm širine.

Držač navoja Exp

Zamjenjivi držač navoja uključuje sistem brzinskog prilagođavanja drugačijim tipovima dijametara od 550 mm do 1000 mm. Savršena prilagodljivost drzača unutrašnjosti navoja.

Klupa za skupljanje šipki - 60 cm širine

Automatski kolektor gotove armature

Idealna stvar za skupljanje gotove armature direktno sa mašine u sigurnom okruženju, izbjegavajući potrebu za operatorom tijekom ove faze. Radi na pneumatskom sistemu.

Prikladna jedinica za ravnanje navoja